top of page

Het tweede thuis van onze hondjes.

Met een gerust hart  brengen we regelmatig onze 2 shelties naar Jannie en Peter. 

Voor een dag of een weekend en straks ook in de vakantie. 

Ze vinden het daar geweldig, spelen altijd met de andere hondjes in hun hondvriendelijke, grote tuin.

Er is zoveel aandacht en tijd voor hen en ze worden allemaal als hun eigen honden behandeld, dus met veel liefde en goeie zorg.

Jannie en Peter weten alles over dit ras.

We hebben twee fantastische pups bij hen vandaan en dat is echt een geluk.

Anneke van Hien

image0-1.jpeg
image4-1.jpeg

Al een aantal jaren komen onze shelties Ginny (14) en Max (11) tijdens de vakanties bij Sheltiekennel Queen of Pedastja van Jannie en Peter van den Bos. 

De begroeting door hun shelties is elke keer weer  overweldigend en onze  hondjes gaan meteen in de roedel op.

Max is een herplaatser en kan soms angstig zijn, maar daar heeft hij bij Peter en Jannie helemaal geen last van, het is een heerlijke rustige omgeving. Max vermaakt zich daar prima, hij rent door de grote tuin of ligt binnen te slapen in zijn mandje. Ginny scharrelt lekker rond en vermaakt zich met de andere shelties, ze zijn helemaal thuis. Max moet zijn eigen voer hebben en Ginny heeft dagelijks medicatie nodig en dat wordt goed geregeld. Wij gaan altijd met een gerust hart op vakantie wetende dat er goed en liefdevol voor onze hondjes wordt gezorgd. Ginny en Max zijn echt op vakantie bij Jannie en Peter.

Mick en Anita Verwaaijen

Zoetermeer

In 2017 leerden wij Jannie en Peter kennen toen wij op zoek waren naar een Sheltiepup. Het klikte meteen tussen ons en toen wij in juni 2017 hoorden dat er een teefje was geboren dat ze ons graag gunden, waren we erg blij. Onze Sofietje groeide op in een geweldig leuke roedel en dat was goed aan haar gedrag te merken.

In 2018 wilden we graag een tweede Sheltie. Een dochter uit een eerder nest van Sofietjes moeder was drachtig en, als alles goed zou gaan, zou een van de pups voor ons zijn. In april 2018 werd onze Finn geboren. 

Toen Finn vier weken oud was, wilden wij nog graag en paar weken op vakantie. Peter en Jannie zouden voor Sofietje zorgen. Wij gingen zorgeloos op vakantie er zeker van zijnde dat er goed voor Sofietje gezorgd zou worden. Tijdens onze vakantie kregen we een foto van Jannie en Peter waarop te zien was dat Finn tussen de poten van Sofietje lag te slapen. De hechte band die tussen die twee ontstaan was, is er nog steeds.

Als we nu, om welke reden dan ook, opvang nodig hebben, kunnen we Sofietje en Finn vol vertrouwen aan de zorgen van Jannie en Peter toe vertrouwen. Er wordt erg goed voor ze gezorgd, ze vinden het heerlijk om in de vertrouwde roedel terug te keren. Er is een grote, hondvriendelijke tuin waar ze naar hartelust kunnen spelen. Sofietje heeft medicatie nodig en wij kunnen er 100 % op vertrouwen dat die heel zorgvuldig en nauwkeurig wordt toegediend. Kortom: een beter vakantieadres kun je je hond niet toewensen.

Marry en Albert Merkelbach

Amsterdam

received_197896437687902.jpeg
IMG-20200724-WA0003.jpg
IMG_4905.jpg

Ik heb voor het eerst mijn shelties bij Jannie en Peter gebracht, voor de vakantieopvang.

De honden hebben het heel erg naar hun zin gehad.

Er was veel aandacht en tijd voor hen. Ze konden lekker spelen in de grote tuin, met de andere shelties.

Ook waren de kippen en de vogels erg interessant voor Darty en Frenky

Bedankt, voor je berichten foto’s en  filmpjes die je stuurde tijdens mijn vakantie. Als ik weer met vakantie ga, neem ik zeker contact met jullie op.

Ilse Glorius

Met een gerust hart brengen wij onze twee shelties - Silva en Lindy - naar Jannie en Peter als wij een paar dagen weg, of op vakantie gaan.

 

Als wij op vakantie gaan geldt dat ook voor de honden. In de tuin bij Jannie en Peter hebben ze de tijd van hun leven. lekker rennen en spelen met de andere shelties, goed de kippen in de gaten houden en lekker knuffelen met de tijdelijke baasjes. Wij weten dat onze hondjes in hele goede handen zijn en dat maakt het altijd net iets makkelijker om ze naar Jannie en Peter te brengen. Wij weten dat ze het prima naar hun zin hebben en dat er goed voor ze gezorgd wordt.

 

Theo, Monique en Isis, Zwolle

silenlin.jpg
Yuna Raven en Izzy.JPG

Onze 2 shelties Yuna en Raven en onze chihuahua Izzi hebben al tweemaal een fantastische vakantie bij Jannie en Peter gehad, in 2023 en 2024.

Nooit eerder hadden we onze hondjes uit logeren gestuurd en dus was de eerste keer best wel spannend voor ons.

We zijn eerst komen kennismaken om te kijken of het tussen de hondjes klikte. We werden heel gastvrij door Jannie en Peter ontvangen en waren helemaal gerust gesteld.

Tijdens onze vakantie kregen we bijna dagelijks filmpjes en/of foto’s en dat gaf ons een ontzettend fijn gevoel.

Ze zagen er alle drie ontspannen en vrolijk uit.

Ze hebben zich goed kunnen vermaken met Jannie en Peter en hun shelties.

Lekker gewoon in huis op de bank  en in de grote omheinde tuin.

Ze komen zeker nog eens logeren als wij op vakantie gaan naar warme landen en ze niet mee kunnen.

Esther en Ruud

bottom of page